Professzionális stílusnoszogatás

2012. május 17., csütörtök 15:20, frissítve: csütörtök 15:31

A Circle 'n line szalon születésnapi rendezvényén jártunk – egy csepp Párizs és kifinomult stílus az Andrássy úton.

Ez nem egy átváltoztatószalon – szögezték le az Andrássy út 17. alatt található patinás lakásban házigazdáink még a bemutatkozás elején. Ami pedig számomra igen szimpatikus volt, és valóban elhatárolta a franciás igényességet sugalló – ám néha még minimalizmusában is kissé túlbonyolított berendezésű – szalont a többi „átváltoztató" ajánlattól az az, hogy korántsem egy kész sablont húznak minden odatévedő fejére.

Hatalmas stáb áll a Circle 'n line rendelkezésére, hogy a kozmetikától és a fodrászattól kezdve a gardróbfrissítésen át akár egy esküvőre való felkészítésig bármit megtaláljon a vendég. Mindezt azonban egy komoly pszichológiai felmérés előzi meg, és kívánság esetén önismereti tanfolyamokkal próbálják belülről is megtalálni az addig rejtőzködő stílust – ami mindenkinek sajátja. A számos szakértővel bíró stáb pedig garantálja, hogy mindenki a hozzá illő kezekbe kerül. Az árak a középkategória felső szintjébe tartoznak, amit egy komolyabb életmódváltásnál, vagy például a már említett esküvői felkészülésnél egyre több vendég kalkulál bele a büdzsébe. A stílustanácsadás mellett azonban kozmetikus- és fotóstanfolyam is indul a szalon stábjának, illetve tulajdonosának, Berekai Judit fényképésznek közreműködésével. Judit egyik, Peruban készült fotója a héten árverésre is került – a május 31-én lezáruló licit az Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alapítvány számára lesz felajánlva.

Az a mozaikos fal viszont egyszerűen kell.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.