Vajon Debrecenben utolérik az újságírók Kósa Lajost?

2018. március 19., hétfő 06:51, frissítve: hétfő 09:15

Most, hogy visszatért a tél, és még néhány napig itt is marad, nézzük, mi vár ránk a havazáson kívül!

Orbán Viktor ezúttal előre bejelentett programon vesz részt, mégpedig a tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyár ünnepélyes avatásán 10 órától Hernádi Zsolttal, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatójával közösen. Arra viszont nagy összegben fogadhat bárki, hogy nem ez lesz az egyetlen helyszín, ahol kampányolni fog a miniszterelnök.  

Kósa Lajos ezúttal Debrecenben szaladhat el az újságírók elől. A város volt polgármesterének a Püspöki Hivatalban lesz jelenése fél egytől, hogy a hároméves metropóliát ünnepelje. Bár lehet, ezt az ünnepséget is kihagyja, mint a március 15-it. Vagy megjelenik, de az 1300 milliárdos kérdésekre már nem válaszol, mint szerdán Érden.

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt (MSZP–Párbeszéd), Tóth Bertalan frakcióvezető (MSZP), Ujhelyi István EP-képviselő (MSZP) és Jávor Benedek EP-képviselő (Párbeszéd) Brüsszelben tart sajtótájékoztatót A haza nem lehet Európa ellenzékében címmel.

Koffein hírlevél – Kezdje velünk a napot!

Ha feliratkozik a Koffein hírlevélre, minden hétköznap reggel megkapja a teljes reggeli cikket postaládájába.

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Ez az emailcím nem érvényes

A vasárnapi Gyurcsány-féle egyeztetés után Vona Gábor és Szél Bernadett ül le egymással.

És ha már Jobbik: Volner János arról tart sajtótájékoztatót, hogy a párt nem hagyja annyiban az ÁSZ büntetését, Pakusza Zoltán képviselőjelölt Zászlóra sincs pénz Miskolcon? címmel várja a sajtó munkatársait.

„Nekünk Magyarország az első”: ma se maradunk fideszes lakossági fórum nélkül – Harrach Péter és Horváth István a Tolna megyei Bátaszéken fog beszélni az érdeklődőknek.

Angela Merkel német kancellár Varsóba utazik, lesz miről beszélnie Mateusz Morawiecki miniszterelnökkel és Andrzej Duda államfővel.

Közeledik a magyar labdarúgó-válogatott idei (és az új kapitánnyal is) első mérkőzése, ebből az alkalomból Georges Leekens várja Telkiben az újságírókat.

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.