Az olasz tengerpartokat megkímélte a földrengés

2012. június 5., kedd 11:29, frissítve: kedd 11:41

Az olaszországi földrengés okán Piero Gnudi, az olasz regionális ügyek, turizmus és sport minisztere mindenkit megnyugtat, aki Olaszországba, a földrengés sújtotta területek környékére tervezi utazását.

Emilia-Romagna régió egésze, az adriai-tengeri üdülőterületek és a katasztrófa sújtotta terület közvetlen szomszédságában található műemlékvárosok is minden értelemben készen állnak a vendégek fogadására. Az adriai-tengeri települések semmilyen kárt nem szenvedtek, így minden vendéglátó- és szálláshely zavartalanul működik.

A május 20-i és 29-i földrengés epicentrumai és fő káresetei Modena, Ferrara, Reggio Emilia és Mantova provinciák határán helyezkednek el. E zóna kivételével, a régió egész területén semmi nem akadályozza a turisztikai tevékenységet. A közúti, vasúti és a légi közlekedés zavartalan, csak úgy, mint a telekommunikációs csatornák működése. A vendéglátó- és szálláshelyek a megszokott módon működnek, így a kulturális örökségekben bővelkedő vidék teljes mértékben látogatható.

Forrás: ÚtiSúgó.hu

A szerkesztő ajánlja

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.