A dél-amerikai politika nagyágyúja érkezik a CPAC Hungary-re

Hazánk jó barátja, a dél-amerikai politika csillaga is a felszólalók között a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlén.

2024. 04. 22. 21:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dél-amerikai politika fiatal csillaga, hazánk jó barátja, Eduardo Bolsonaro is felszólal a a CPAC Hungaryn. 

Eduardo Bolsonaro Jair Bolsonaro volt brazil elnök fia, parlamenti képviselő. Donald Trump korábban – amerikor édesapja, Jair Bolsonaro volt a brazil elnök – azt mondta róla, örömmel fogadná, ha őt neveznék ki washingtoni nagykövetnek. Trump megjegyezte azt is, hogy az ifjabb Bolsonaro „figyelemre méltó” ember.

Az Alapjogokért Központ szervezésében kerül megrendezésre immár harmadik alkalommal a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemle Budapesten, a CPAC Hungary, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. 

A rendezvény főszónoka Orbán Viktor miniszterelnök lesz,

de felszólal Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetője, Santiago Abascal, a spanyol Vox párt elnöke, és hazánkba érkezik az Egyesült Államokból Markwayne Mullin szenátor, Andy Harris és Keith Self kongresszusi képviselő is.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója közösségi oldalán azt írta:

Célunk egy világméretű konzervatív mozgalom kiépítése, ami képes visszaterelni a nyugati elitet a józan ész útjára.

Borítókép: Eduardo Bolsonaro is felszólal a a CPAC Hungaryn (Forrás: Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.