Nem kapott szót, rátámadt az elnökre + videó

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le az egyik szerbiai községi képviselő-testületben. Az egyik politikus lökdösni kezdte a testület elnökét, verekedni akart.

2024. 04. 18. 14:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brutális jelenetek zajlottak le a vajdasági Kúla településen. A községi képviselő-testület elnöke azt mondta az egyik helyi képviselőnek, hogy a házirendnek nem megfelelő magatartás miatt megvonja tőle a szót. Erre az ellenzéki képviselő így válaszolt:

Vegye el a szót, és itt káoszt csinálok.

– mondta Marko Bosnjak. Az eset pikantériája, hogy a politikus az ellenzéki „Szerbia az erőszak ellen” nevű koalíció tagja.

Az esetről készült felvételeken jól látszik, hogy a dühös ellenzéki feláll a helyéről, berohan és szidalmazza, majd megtámadja az elnököt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay, PublicDomainPictures)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.