Ámokfutó gyilkolt a kávéháznál

BL

2012. május 31., csütörtök 09:18

Lelőtt öt embert egy férfi szerdán az egyesült államokbeli Seattle-ben, majd miután a rendőrség hajtóvadászatot rendezett utána a városban és majdnem utolérte, meglőtte magát, és később a kórházban belehalt sérülésébe – közölték hivatalosan, hozzátéve: csupán valószínűsítik, hogy ugyanaz a fegyveres ölte meg az öt embert.

A feltételezett tettes először négy embert lőtt le egy kávéháznál a Washingtoni Egyetem mellett. A riasztott rendőrök üldözőbe vették, és eközben értesültek arról, hogy egy férfi a belvárosban lelőtt egy nőt, hogy elhajthasson a gépkocsijával.

A feltételezett elkövető
A feltételezett elkövető
Fotó: Reuters


A The Seattle Times című lap meg nem nevezett rendőrségi forrásra hivatkozva közölte a gyanúsított nevét és korát. Hivatalosan azonban nem erősítették meg ezeket az adatokat. Egy azonos vezetéknevű férfi közölte a lappal, hogy bátyjaként azonosította a gyanúsítottat a róla nyilvánosságra hozott fénykép alapján, és hozzátette, hogy testvére elmebeteg volt. „Nem lep meg, hogy ez történt. Várható volt. Semmi jó nem származhatott abból a sok dühből, amely benne volt” – mondta az állítólagos öcs.

Fotó: Reuters

 

Fotó: Reuters
Fotó: Reuters

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja