Élő adásban nevezte alja népségnek a magyarokat

2012. március 7., szerda 05:32

A holland közszolgálati rádió egyik bemondója lefasiztázta és alja népségnek nevezte a magyarokat – írja a Magyar Nemzet.

A szurinami származású Prem Radhakishun már-már kertészákosi „magasságokban” szidta a magyarokat február 23-ai, PremTime című műsorában. Olyan kijelentéseket tett, mint „Magyarország úton van afelé, hogy Orbán Viktor kezében fasiszta állammá váljon”, majd beszélgetőpartnereivel a magyarokat többször „magyar fasisztákként” emlegették, az országot pedig „szaúdi-keresztény Magyarországnak”. Egy magyar származású betelefonálónak pedig azt mondta: „Amit én igazán szeretek bennetek, magyarokban, az az, hogy nagy a pofátok, fasiszta törvényeket hoztok, de kinyújtjátok a kezeteket a mi adópénzünkért.”

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.