Gina Lollobrigida két alkalommal is szexuális erőszak áldozata volt

MN

2017. november 9., csütörtök 19:02, frissítve: csütörtök 19:37

A most 90 éves Gina Lollobrigida egy olasz tévéinterjúban számolt be róla, hogy korábban két alkalommal is szexuális erőszak áldozata volt. Először még „19 éves voltam, ártatlan, semmit sem tudtam a szerelemről, ezért nagyon fájt” – emlékezett vissza az olasz filmdíva.

A második alkalom akkor történt, amikor már férjes asszony volt. „Jobb, ha nem beszélek róla. Nem volt bátorságom, hogy feljelentsem a tetteseket” – mondta. A RAI1 csatorna szerda esti Porta a porta című politikai-közéleti show-jában a színésznő nem nevezte meg zaklatóit és a történteket sem részletezte – írja az MTI.

 
Gina Lollobrigida a cannes-i filmfesztiválon 1950-ben
Fotó: Andre Durand / AFP
 

A történtek súlyosságára utalva megjegyezte: „ha több történik a zaklatásnál, azt nem tudod kitörölni, benned marad, befolyásolja a személyiséget”. A színésznő története egyike a legutóbbiaknak, amelyek a Harvey Weinstein hollywoodi filmmogul ellen felhozott súlyos szexuális visszaélésekkel kapcsolatos gyanúsítások nyomán kerültek nyilvánosságra és a szórakoztatóipar, a politikai, a gazdasági élet, valamint a sajtó szereplőit is elérték.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Az első Orbán-kormány jelölte Zaid Naffát a tiszteletbeli konzuli posztra

A jordán üzletember már abban az időszakban is elbukott a magyar állampolgársághoz szükséges nemzetbiztonsági átvilágításon.