Úgy tűnik, Strauss-Kahn facér

BuL

2012. június 29., péntek 21:29, frissítve: péntek 21:51

Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) nemi erőszak vádja miatt lemondott korábbi vezetője és felesége, Anne Sinclair újságírónő már nem él együtt – értesült a Reuters.

A Franciaország egykoron legnépszerűbb politikusának és legnépszerűbb újságírónőjének útjai körülbelül egy hónappal ezelőtt váltak szét.

A hírt elsőként a honlapján közlő Closer című francia magazin szerint Anne Sinclair arra kérte a férjét, hogy költözzön el közös párizsi lakásukból, az impozáns Vogézek teréről. A Paris Match úgy tudja, hogy a volt IMF-vezér jelenleg egyedül él egy párizsi lakásában, teljesen összeomlott, depressziós.

Anne Sinclair januárban visszatért régi hivatásához: a Huffington Post című amerikai vélemény- és hírportál francia nyelvű kiadását vezeti.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.