Ugyanott gyógyul a két hollywoodi zaklató

MN

2017. november 6., hétfő 21:04, frissítve: hétfő 21:10

Kevin Spacey ugyanazon a klinikán próbálja kiheverni szexfüggőségét, mint Harvey Weinstein – szellőztette meg a Sun brit bulvárlap hétfőn.

A két hollywoodi sztár az exkluzív arizonai Meadows rehabilitációs központban próbál megszabadulni betegségétől. Spacey múlt hét végén jelentkezett be, és – a Sun úgy tudja – Harvey Weinsteint is itt kezelik.

A rehabilitáció költsége havi 36 ezer dollár, a Meadows szexfüggőség-kezelését a legjobbnak tartják az Egyesült Államokban. A Sun szerint olyan pácienseik voltak korábban, mint Tiger Woods, Kate Moss és Selena Gomez.

A klinika többek között lovaglási lehetőséget, jóga és tajcsiórákat, akupunktúrát és meditációt kínál. A szexfüggők 45 napos programon vesznek részt, tanácsadást kapnak és művészetterápiát.

A legendás hollywoodi producert és a kétszeres Oscar-díjas színészt is többen vádolták meg szexuális molesztálással. Spacey-t nyolc volt kollégája vádolta meg azzal, hogy szexuális tartalmú megjegyzéseket tett rájuk, sőt fogdosta is őket. Anthony Rapp elmondása szerint mindössze 14 éves volt, amikor a zaklatta őt. Weinstein ellen eddig már több mint 60 hölgy állt elő konkrét vagy kevésbé konkrét vádakkal, köztük olyan színésznők, mint Angelina Jolie vagy Gwyneth Paltrow.

A szerkesztő ajánlja

Wiedemann Tamás

Letelepedési biznisz: igaz vagy hamist játszottunk Rogán Antallal

Megvizsgáltuk a miniszter letelepedésikötvény-programmal kapcsolatos kijelentéseit. Az eredmény kevéssé biztató.

Gabay Balázs

Kuplerájból a válogatottba, kocsmából az élvonalba: íme, ő Urbán Flórián

Volt, hogy sörözőből hívta be Mészöly a nemzeti csapatba. A játékos, aki soha nem akarta befogni a száját, könyvet írt. Nehéz letenni.

Ficsor Benedek

Ady szerint plakátokkal „a sajtónak nem lehet konkurenciát csinálni”

Ady megmondja: bő száz éve írt pontos látlelet napjaink Magyarországáról. Meddig szabdalható egy életmű?

Vass Norbert

Virágzó kokainbiznisz – a felszippantott földrész

A Narcoamerica a szegénység, a kegyetlenség és a függőség motívumai köré szerveződő rendhagyó kontinenstörténet.