Ugyanott gyógyul a két hollywoodi zaklató

MN

2017. november 6., hétfő 21:04, frissítve: hétfő 21:10

Kevin Spacey ugyanazon a klinikán próbálja kiheverni szexfüggőségét, mint Harvey Weinstein – szellőztette meg a Sun brit bulvárlap hétfőn.

A két hollywoodi sztár az exkluzív arizonai Meadows rehabilitációs központban próbál megszabadulni betegségétől. Spacey múlt hét végén jelentkezett be, és – a Sun úgy tudja – Harvey Weinsteint is itt kezelik.

A rehabilitáció költsége havi 36 ezer dollár, a Meadows szexfüggőség-kezelését a legjobbnak tartják az Egyesült Államokban. A Sun szerint olyan pácienseik voltak korábban, mint Tiger Woods, Kate Moss és Selena Gomez.

A klinika többek között lovaglási lehetőséget, jóga és tajcsiórákat, akupunktúrát és meditációt kínál. A szexfüggők 45 napos programon vesznek részt, tanácsadást kapnak és művészetterápiát.

A legendás hollywoodi producert és a kétszeres Oscar-díjas színészt is többen vádolták meg szexuális molesztálással. Spacey-t nyolc volt kollégája vádolta meg azzal, hogy szexuális tartalmú megjegyzéseket tett rájuk, sőt fogdosta is őket. Anthony Rapp elmondása szerint mindössze 14 éves volt, amikor a zaklatta őt. Weinstein ellen eddig már több mint 60 hölgy állt elő konkrét vagy kevésbé konkrét vádakkal, köztük olyan színésznők, mint Angelina Jolie vagy Gwyneth Paltrow.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.