A Bringaexpo nem nyálcsorgatás

2015. február 22., vasárnap 07:17

Nem a nyálelválasztást, hanem az agytekervényeket indítja be a VIII. Bringaexpo a következő hétvégén. Gyerek KRESZ-park, ruházati trendek, versenyek, bemutatók, fejlesztő játékok, kipróbálható bringák és szemellenző-nyitogatás a Hungexpón.

A jövő hét végén ismerkedhetünk meg a Hungexpo területén a kerékpározás legújabb trendjeivel a 2015-ös Bringaexpón. 70 kiállító 120 kerékpáros márkával jön, és 10 ezer négyzetméteren mutatja be „a cuccot”.

– Mindenkinek szól – fogalmazott a Hír TV stúdiójában Szilasi László fő szervező arra a kérdésre, hogy ez elsősorban a hobbisták vagy a profik rendezvénye-e. – A cégek is a teljes palettát hozzák, itt lesznek az olcsó aluvázas kerékpárok és a kétmilliós karbon csodák – tette hozzá.

Néhány truváj a Bringaexpóról

Hogy az idei év újítása, „trendje” mi lesz, azzal érzékeltette, hogy a kerékpáripar nincsen úgy keretek közé szorítva, mint az autógyártás, ezért ezernyi dologban megtalálhatjuk majd azt, ami több, mint ami eddig rendelkezésünkre állt.

– Igazából ez egy élménykiállítás, a bemutatók is mind olyan programok, amelyeket minden évben nagyon várnak a látogatók – utalt Szilasi például az ország (és a világ egyik) legjobb trialosának produkciójára.

A Bringaexpo példás díszvendége

Az idei díszvendég ráadásul Ausztria, amely a magyar horizont tágítására pompás ország: turisztikai kínálatában példamutató és páratlan, mert nemcsak kerékpárutakat építenek a túrázáshoz, hanem útvonalakat és komplett túracsomagokat is kínálnak. A díszvendég 8 régióból hozza ama bizonyos kínálatot a Hungexpóra.

A kiállítótérben persze nem csak a fenekünk alá kerülő dolgok palettája tárul elénk, hiszen tavaszi és nyári kollekciójukkal a ruhások is eljönnek.

Legolvasottabb cikkek