Belső vizsgálat indult Demcsák Zsuzsa interjúja miatt

MN

2017. szeptember 16., szombat 10:45, frissítve: szombat 11:00

Az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot Demcsák Zsuzsa Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel készített interjúja – írja a Blikk. A lap a csatorna sajtófőnökétől megtudta: a körülmények kapcsán belső vizsgálat indul. A Blikk információi szerint a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre.

Demcsák Zsuzsa a tervek szerint az Egyenes beszédben lett volna műsorvezető, ám csak azután születik végső döntés az ügyben, hogy Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről. Így biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd a műsor – teszi hozzá a lap.

Egyébként úgy tudják, Demcsák Zsuzsa a péntek reggeli Start című műsorban megjelent interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázata a furcsa beszélgetésnek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel maximálisan a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedett – teszik hozzá.

Demcsák Zsuzsa az esetről a Borsnak azt mondta, az utóbbi időben sajnos nem alszik túl jól. „Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem” – fogalmazott a műsorvezető.

A szerkesztő ajánlja

Szabó Zsolt

Félig üres korsó: egyelőre nem lesz csendes a bulinegyed

Érvénytelen lett a helyi népszavazás a bulinegyedről, az egész VII. kerületben 43 520 ember szavazhatott. Riport.

MN

Az én Jókaim – 193 éve született a „nagy magyar mesemondó”

A nagy elbeszélőre emlékezve arra kértük szerzőinket, meséljenek nekünk egy flekk Jókait.

Pethő Tibor

„Párttitkárok soha nem határozhatják meg az anyaszentegyház magatartását”

Az év elején mutatták be a Bulányi György piarista papról és a Bokor közösségről szóló dokumentumfilmet.

Vékony Zsolt

Egy szemérmes és roppant energikus ember – hetvenéves Cserhalmi György

Bár az utóbbi években több lesújtó dologgal is szembe kellett néznie, továbbra is kiemelkedő ikonja a magyar színjátszásnak.