Belső vizsgálat indult Demcsák Zsuzsa interjúja miatt

MN

2017. szeptember 16., szombat 10:45, frissítve: szombat 11:00

Az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot Demcsák Zsuzsa Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel készített interjúja – írja a Blikk. A lap a csatorna sajtófőnökétől megtudta: a körülmények kapcsán belső vizsgálat indul. A Blikk információi szerint a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre.

Demcsák Zsuzsa a tervek szerint az Egyenes beszédben lett volna műsorvezető, ám csak azután születik végső döntés az ügyben, hogy Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről. Így biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd a műsor – teszi hozzá a lap.

Egyébként úgy tudják, Demcsák Zsuzsa a péntek reggeli Start című műsorban megjelent interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázata a furcsa beszélgetésnek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel maximálisan a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedett – teszik hozzá.

Demcsák Zsuzsa az esetről a Borsnak azt mondta, az utóbbi időben sajnos nem alszik túl jól. „Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem” – fogalmazott a műsorvezető.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.