Megvan a Zoom.hu új főszerkesztője

MN

2017. szeptember 29., péntek 10:58, frissítve: péntek 11:12

Október másodikától Kustánczi Norbert irányítja főszerkesztőként a Zoom.hu csapatát – közölte a portál. A 38 éves újságíró, kommunikációs szakember nyárig a 24.hu szerkesztőségének élén állt.

A Zoom.hu korábbi főszerkesztője, Zappe Gábor alig két hónap után, szeptember 7-én távozott. Tarjányi Péter lapjának vezetését ezután Murányi András vette át megbízott főszerkesztőként, aki a tavaly bezárt Népszabadság utolsó főszerkesztője volt. A portál azt írja, hogy Murányi – aki korábban jelezte, csak átmenetileg vállalja el a posztot – visszatér eredeti pozíciójába; a lap szakmai munkájának támogatása mellett a médiavállalkozás további projektjeiért felel.

„A két hónapja piacon lévő Zoom.hu eddigi eredményei remek alapot adnak a munkához, nekem pedig az a feladatom, hogy az ütemezett fejlesztések menedzselésével és a digitális területen szerzett tapasztalataimmal tovább építsem a lapot. Az a célom, hogy a Zoom.hu mértékadó, véleményformáló, független, szakmailag magas színvonalú és korszerű újsággá váljon. Olyan online lappá, amelyet mindennap érdemes olvasni” – nyilatkozta Kustánczi Norbert.

 

A szerkesztő ajánlja