Megvan a Zoom.hu új főszerkesztője

MN

2017. szeptember 29., péntek 10:58, frissítve: péntek 11:12

Október másodikától Kustánczi Norbert irányítja főszerkesztőként a Zoom.hu csapatát – közölte a portál. A 38 éves újságíró, kommunikációs szakember nyárig a 24.hu szerkesztőségének élén állt.

A Zoom.hu korábbi főszerkesztője, Zappe Gábor alig két hónap után, szeptember 7-én távozott. Tarjányi Péter lapjának vezetését ezután Murányi András vette át megbízott főszerkesztőként, aki a tavaly bezárt Népszabadság utolsó főszerkesztője volt. A portál azt írja, hogy Murányi – aki korábban jelezte, csak átmenetileg vállalja el a posztot – visszatér eredeti pozíciójába; a lap szakmai munkájának támogatása mellett a médiavállalkozás további projektjeiért felel.

„A két hónapja piacon lévő Zoom.hu eddigi eredményei remek alapot adnak a munkához, nekem pedig az a feladatom, hogy az ütemezett fejlesztések menedzselésével és a digitális területen szerzett tapasztalataimmal tovább építsem a lapot. Az a célom, hogy a Zoom.hu mértékadó, véleményformáló, független, szakmailag magas színvonalú és korszerű újsággá váljon. Olyan online lappá, amelyet mindennap érdemes olvasni” – nyilatkozta Kustánczi Norbert.

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.