Mészáros Lőrinc: A Hír TV egy rabszolgatartó társadalom

MN

2017. szeptember 26., kedd 19:45, frissítve: kedd 20:28

A Hír TV riportere, Oroszi Babett Mészáros Lőrinccel forgatott Felcsúton a tévé Célpont című műsorának. A felcsúti polgármester először a tőle megszokott módon válaszolt a kérdésekre, amíg meg nem tudta, hogy a kérdező már nem az RTL Klubnál dolgozik.

Ezután elkezdett személyeskedni a riporterrel, hogy biztosan azért váltott munkahelyet, mert kirúgták, majd egy úgy általában nehezen értelmezhető oltással zárta le a beszélgetést:

„Ja, a Hír TV-től? Akkor csak azt kell mondjam önnek, hogy önt tulajdonképpen kitették az RTL Klubból, és elment egy rabszolgatartó társadalomhoz, a Hír TV-hez. Köszönöm szépen.”

 

Mészáros hétfőn még közlékenyebb volt a Hír TV-vel, arról beszélt a csatorna riporterének, hogy nem tud fizikálisan mindenhol ott lenni, ezért 2019 után, polgármesteri mandátumának lejártával nem tervezi, hogy újraindul a településvezetői címért. A felcsúti taopénzekkel kapcsolatos kérdésre is válaszolt.

Az, hogy milyen témák hozták ki a béketűréséből Mészáros Lőrincet, péntek este a Célpontban kiderül.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.