Péterfi Judit a Hír TV-hez igazolt

MN

2017. április 7., péntek 13:46, frissítve: péntek 19:58

Április 11-től Péterfi Judit vezetésével megújul a Hír TV Riasztás című műsora. Az áldozatvédelmi és bűnügyi magazin az új műsorvezető mellett új riporterekkel és új vizuális  elemekkel fogja hetente bemutatni Magyarország valódi közbiztonsági helyzetét. A Riasztás továbbra is keddenként 21 órakor kerül adásba a Hír TV-n.

Péterfi Judit 13 évig az RTL Klubnál dolgozott a Fókusz és más magazinok szerkesztő-riportereként. Onnan 2013-ban a Hír24 Híradójához igazolt, ahol Bárdos András váltótársaként vezette a műsort. 2015-ben az ATV-hez szerződött, az Esti start című hírháttér műsorban tűnt fel a képernyőn.

Péterfi Judit nevéhez köthető a Magánszféra című magazin is, amely korábban az ATV-n volt látható. A Magánszféra – Péterfi saját műsora – politikusok és a politikához közel álló közéleti emberek magánszférájába engedett betekintést. Péterfi Judit átigazolásával a Magánszféra folytatása hamarosan a Hír TV-n lesz látható.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.