Távozik a Hvg.hu főszerkesztője

MN

2017. augusztus 23., szerda 16:12, frissítve: szerda 16:52

Távozik a kiadótól Neizer Anita, a Hvg.hu főszerkesztője, már nem kíván visszatérni a tavaly megkezdett szülési szabadságáról – tudta meg a 24.hu.

A távozó volt főszerkesztő a 24.hu megkeresésére megerősítette az információ hitelességét. Hozzátette, hogy barátsággal válik el a HVG-től, ahol szép és izgalmas éveket töltött el, de úgy érezte, új kihívások után kell néznie.

Neizer Anita 2011-ben főszerkesztő-helyettesként kezdett a kiadónál. Miután Gavra Gábor főszerkesztő a bajai videobotrány után távozott a Hvg.hu-tól, Neizer eleinte megbízott főszerkesztőként irányította a portált, majd nem sokkal később véglegesítették.

A Hvg.hu-t Neizer Anita 2016-ban megkezdett születési szabadsága óta Nagy Iván felelős szerkesztő irányítja, aki korábban Neizer helyettese volt.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.