Ügyvédeit is kirúgta a TV2

MNO

2016. február 27., szombat 09:26, frissítve: szombat 09:41

Fekete péntek volt február 26. a TV2 életében, nemcsak Vujity Tvrtkótól vált meg a csatorna, de jogi osztályát is lecserélte – értesült az Index.

Amint arról beszámoltunk, pénteken Facebook-posztban hozta nyilvánosságra az ismert műsorvezető, hogy elválnak útjaik a TV2-vel. A csatorna pedig szűkszavú közleményben tudatta, hogy február 26-i hatállyal megválik Vujity Tvrtkótól.

A portál szerint nem csak a műsorvezetőt küldték el: hivatalosan közös megegyezéssel távoznia kellett dr. Péntek Zoltán vezető jogásznak, és dr. Horváth Antalnak, valamint a TV2 jogi osztálya egy harmadik munkatársának is felmondtak.

A TV2 kommunikációs menedzsere az Index érdeklődésére elmondta: közös megegyezéssel távozik a TV2-től dr. Péntek Zoltán ügyvéd, a cégcsoport vezető jogásza. A szakember 1997-től, a TV2 indulása óta dolgozott a TV2-csoport jogi képviselőjeként, ahol ügyvédjelöltként kezdett, majd 2005-től látta el az általános vezető jogi képviselői feladatokat. A TV2 vezető jogi képviselője az új tulajdonos és az új menedzsment munkáját segítette mostanáig abban, hogy az átadás-átvétel zökkenőmentesen megvalósuljon – írták a válaszban.

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.