Újabb kulcsfigura távozik a Tényektől

MN

2017. augusztus 30., szerda 22:51, frissítve: csütörtök 07:42

Szerdán beadta a felmondását Kiss András, a Tények társszerkesztője, aki egyben a Tények Este felelős szerkesztője is volt a TV2-nél – tudta meg a 24.hu. A portál szerint a felmondás időzítése sokakat sokkolt a csatornánál, mivel Kiss András éppen akkor közölte döntését a Tények helyettes vezetőjével, amikor Tuka Nikolettának, a Tények vele korábban váltásban dolgozó másik, ugyancsak távozó társ-, illetve felelős szerkesztőjének lejárt a felmondási ideje. Így most rövid időn belül egyszerre két társ-, illetve felelős szerkesztő utódlását kell megoldania a csatornának.

A 24.hu információi szerint a napokban három főtől is megvált Tóth Tamás Antal: a kényszerből távozók között van Kovács Ferenc, a Tények.hu szerkesztője, Dézsi Réka, a Tények Extra riportere, valamint Jenei Zsuzsa, aki szintén a Tények Extrának volt a riportere.

Kiss András a portálnak megerősítette a távozásával kapcsolatos értesülést és azt, hogy maga kezdeményezte a munkaviszonyának megszüntetését, többet azonban a felmondási idejére hivatkozva nem kívánt mondani.

Fürst-Borsos Ádám, a hírigazgatóság kommunikációs menedzsere pedig közölte: a TV2 egy kereskedelmi televízió, ezért a csatornához tartozó hírigazgatóság működésével, személyi állományával kapcsolatban nem kíván információt megosztani.

 

A szerkesztő ajánlja

Pintér Bence

Magyar Nemzet Szalon: Ennek a nemzetnek a lelkében valami megtört

A kivándorlás a transznacionalizmus erősödését és a távozó fiatalok nemzeti identitásának teljes felszámolását okozhatja.

Földi Bence

Kölcsönzött szlogenekkel, program nélkül a Fidesz

A kormánypárt szinte az összes üzenetét máshonnan vette, például Donald Trumptól vagy a toryktól.

Ficsor Benedek

A magyar olajmezőkből nem lesz pénz a hatalmas múzeumokra

Mélyi József művészettörténész a Liget-projektről, a stadionokat benövő gazról és a megfordított folyókról.

Molnár Richárd

Titkos kommunikációs stratégia oldalanként 450 ezerért Cegléden

A város fideszes önkormányzata hivatalosan üzleti érdekből rejtegeti méregdrága tervét.