Újabb kulcsfigura távozik a Tényektől

MN

2017. augusztus 30., szerda 22:51, frissítve: csütörtök 07:42

Szerdán beadta a felmondását Kiss András, a Tények társszerkesztője, aki egyben a Tények Este felelős szerkesztője is volt a TV2-nél – tudta meg a 24.hu. A portál szerint a felmondás időzítése sokakat sokkolt a csatornánál, mivel Kiss András éppen akkor közölte döntését a Tények helyettes vezetőjével, amikor Tuka Nikolettának, a Tények vele korábban váltásban dolgozó másik, ugyancsak távozó társ-, illetve felelős szerkesztőjének lejárt a felmondási ideje. Így most rövid időn belül egyszerre két társ-, illetve felelős szerkesztő utódlását kell megoldania a csatornának.

A 24.hu információi szerint a napokban három főtől is megvált Tóth Tamás Antal: a kényszerből távozók között van Kovács Ferenc, a Tények.hu szerkesztője, Dézsi Réka, a Tények Extra riportere, valamint Jenei Zsuzsa, aki szintén a Tények Extrának volt a riportere.

Kiss András a portálnak megerősítette a távozásával kapcsolatos értesülést és azt, hogy maga kezdeményezte a munkaviszonyának megszüntetését, többet azonban a felmondási idejére hivatkozva nem kívánt mondani.

Fürst-Borsos Ádám, a hírigazgatóság kommunikációs menedzsere pedig közölte: a TV2 egy kereskedelmi televízió, ezért a csatornához tartozó hírigazgatóság működésével, személyi állományával kapcsolatban nem kíván információt megosztani.

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.