Vége Demcsák ATV-s karrierjének?

MN

2017. szeptember 19., kedd 14:01, frissítve: kedd 22:28

Továbbra sem érti Demcsák Zsuzsa, mi a probléma munkájával – legalábbis ezt a következtetést lehet levonni Facebook-oldalán közzétett legfrissebb bejegyzéséből. Eszerint mocskolódásnak tartja a múlt csütörtöki Start című ATV műsorban zajlott szürreális beszélgetést követően megjelent cikkeket. Az ominózus adásban – melyről lapunk is beszámolt – sokszor bakizott, furcsa kérdéseket tett föl interjúalanyainak, többek között Szanyi Tibor szocialista politikusnak. Akkor és a mostani bejegyzésben is azzal magyarázta a hibákat, hogy évek óta alig pihen, az adás előtt pedig alig két órát aludt.

Eközben Németh Szilárd, a tévéadó vezérigazgatója a következőket nyilatkozta a Hvg.hunak: „Az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba”. A portál információi szerint igen kicsi a valószínűsége annak, hogy Demcsák továbbra is az ATV műsorvezetője marad, ugyanis egy névtelen forrás szerint „vészesen elfogyott a levegő körülötte”.

Azonban nem ez az elhíresült eset volt az egyetlen probléma a portál forrásai szerint, már csak ezért is nehezen elképzelhető, hogy visszatérhessen a csatorna műsorvezetőjeként. Ráadásul Demcsák körül érkezése óta több feszült helyzet is kialakult. A vele dolgozók leginkább felkészültsége, illetve stílusa miatt neheztelnek rá. – Annyira elmérgesedett a viszony közte és szerkesztőség között, hogy nehéz elképzelni, miként dolgozhatna újra velük – fogalmazott a portál egyik névtelenséget kérő forrása.

Pedig mindent megadtak a tévés debütálásához: nemcsak óriási lehetőséget kapott, hiszen több adást bíztak rá, mint elődjére, Mészáros Antóniára, de minden létező szakmai felkészítéssel is próbálták segíteni a munkáját.

A szerkesztő ajánlja

Szabó Zsolt

Félig üres korsó: egyelőre nem lesz csendes a bulinegyed

Érvénytelen lett a helyi népszavazás a bulinegyedről, az egész VII. kerületben 43 520 ember szavazhatott. Riport.

MN

Az én Jókaim – 193 éve született a „nagy magyar mesemondó”

A nagy elbeszélőre emlékezve arra kértük szerzőinket, meséljenek nekünk egy flekk Jókait.

Pethő Tibor

„Párttitkárok soha nem határozhatják meg az anyaszentegyház magatartását”

Az év elején mutatták be a Bulányi György piarista papról és a Bokor közösségről szóló dokumentumfilmet.

Vékony Zsolt

Egy szemérmes és roppant energikus ember – hetvenéves Cserhalmi György

Bár az utóbbi években több lesújtó dologgal is szembe kellett néznie, továbbra is kiemelkedő ikonja a magyar színjátszásnak.