Vége Demcsák ATV-s karrierjének?

MN

2017. szeptember 19., kedd 14:01, frissítve: kedd 22:28

Továbbra sem érti Demcsák Zsuzsa, mi a probléma munkájával – legalábbis ezt a következtetést lehet levonni Facebook-oldalán közzétett legfrissebb bejegyzéséből. Eszerint mocskolódásnak tartja a múlt csütörtöki Start című ATV műsorban zajlott szürreális beszélgetést követően megjelent cikkeket. Az ominózus adásban – melyről lapunk is beszámolt – sokszor bakizott, furcsa kérdéseket tett föl interjúalanyainak, többek között Szanyi Tibor szocialista politikusnak. Akkor és a mostani bejegyzésben is azzal magyarázta a hibákat, hogy évek óta alig pihen, az adás előtt pedig alig két órát aludt.

Eközben Németh Szilárd, a tévéadó vezérigazgatója a következőket nyilatkozta a Hvg.hunak: „Az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba”. A portál információi szerint igen kicsi a valószínűsége annak, hogy Demcsák továbbra is az ATV műsorvezetője marad, ugyanis egy névtelen forrás szerint „vészesen elfogyott a levegő körülötte”.

Azonban nem ez az elhíresült eset volt az egyetlen probléma a portál forrásai szerint, már csak ezért is nehezen elképzelhető, hogy visszatérhessen a csatorna műsorvezetőjeként. Ráadásul Demcsák körül érkezése óta több feszült helyzet is kialakult. A vele dolgozók leginkább felkészültsége, illetve stílusa miatt neheztelnek rá. – Annyira elmérgesedett a viszony közte és szerkesztőség között, hogy nehéz elképzelni, miként dolgozhatna újra velük – fogalmazott a portál egyik névtelenséget kérő forrása.

Pedig mindent megadtak a tévés debütálásához: nemcsak óriási lehetőséget kapott, hiszen több adást bíztak rá, mint elődjére, Mészáros Antóniára, de minden létező szakmai felkészítéssel is próbálták segíteni a munkáját.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.