A hallgatókat szolgálja az iroda

MNO

2011. március 3., csütörtök 13:26

Megnyílt a győri Széchenyi István Egyetem hallgatói irodaháza csütörtökön, az épületben munkaerő-piaci szereplőkkel találkozhatnak a hallgatók, illetve részt vehetnek a vállalkozói szemléletet erősítő kurzusokon, rendezvényeken.
A mintegy 300 négyzetméteres, korábban raktárnak használt épület felújítása mintegy százmillió forintba került. A beruházás annak a tavaly júniusban indult, hazai és uniós pályázati forrásokat is megmozgató 622 millió forintos program részeként valósult meg, amelynek célja „a munkaerő-piaci elvárásokhoz való alkalmazkodás fokozása, az intézményirányítás fejlesztése, a hallgatói szolgáltatások korszerűsítése, valamint a nemzetközi versenyképesség növelése” – mondta Tamándl László, a projekt szakmai vezetője az MTI-nek. A hallgatói irodaházban működik az egyetem hallgatói minőségbiztosítási irodája is.

(MTI)

A szerkesztő ajánlja

Makrai Sonja, Ficsor Benedek, Vékony Zsolt

Hagyjuk tönkremenni az egyik legnagyobb építészünk műveit

Bierbauer (Borbíró) Virgil irányítása mellett épült újjá Budapest a második világháború után, ma mégis csupán két fő műve őrzi emlékét.

Lukács Csaba

Egy éjszaka a bécsi migránshotelben

Sötétedés után sétáltunk az osztrák főváros azon kerületében, ahol Lázár János fényes nappal is csak halkan mert beszélni.

Kósa András

„Maffiaállamban élünk, erre kellett rájönnünk az elmúlt hetekben”

Szlovákiában mélyreható és a jelek szerint pozitív változások indulhatnak Ján Kuciak újságíró meggyilkolása következtében.

Hajdú Péter

„Mi vagyunk a legerősebb ellenzéki párt”

A kormány gazdaságpolitikája a multikat segíti a kisvállalkozók helyett. Volner János szerint szó sincs az ország felzárkóztatásáról.