Autóbuszos vállalkozókat keres a MÁV-START

MNO

2009. március 7., szombat 08:38

A vasúti személyszállítás helyettesítésére szolgáló, közúti helyközi személyszállításra keres vállalkozókat az ország egész területére a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. - a tárgyalásos közbeszerzési felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg.
A megkötni kívánt keretszerződés összege 200 millió forint, plusz 100 százalék, azaz a felső határ 400 millió forint lehet. Ajánlatot azt tehet, aki már 2007-2008-ban is folyamatosan végzett személyszállítást autóbusszal. Feltétel még, hogy az ajánlattevőnek a nettó forgalma 2006-ban és 2007-ben - külön-külön - elérje a 200 millió forintot.

A részletes feltételeket az ajánlati dokumentáció tartalmazza, amelyet 15 ezer forintért lehet megvásárolni. Az ajánlattételi határidő március 18. A második fordulóba továbbjutó ajánlattevőket március 31-ig értesítő az ajánlatkérő. A kiírás szerint az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes.

(MTI)

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.