BKV: mozgó bérletárusok és ajándék golyóstollak

MNO

2008. január 18., péntek 20:55

Jövő hét péntektől, január 25-től, a mozgóárusoknál is lehet kapni majd havibérletet - közölte a BKV. A közlekedési társaság a sorban állás elkerülése érdekében határozta el, hogy 20 mozgóárusnál, valamint egyetemeken, főiskolákon, egyes bevásárlóközpontokban és a vasútállomásokon is lehet majd havi bérletszelvényeket vásárolni.
 
 

A hónap első napjától érvényes és a következő hónap 5. napjáig érvényes havibérletet január 1-jétől szüntették meg a fővárosban. Az utasok azóta a 30 napig érvényes, bármikor megvásárolható bérletet vásárolhatják meg.

Január elején a bérletváltás miatt - a hosszabb pénztári nyitva tartás ellenére is - állandósultak a sorállások. Január első tíz napjában hosszabban tartottak nyitva a BKV pénztárai, a társaság ígérete szerint ez február 4-e és 7-e között most is így lesz.

Azok számára, akik el kívánják kerülni a hó eleji sorban állást, a BKV Zrt. négyszínű golyóstollal kedveskedik január 21. és 30. között minden pénztárablaknál - így akár a bérletigazolvány számát fel is lehet vele írni a bérletszelvényre.

(dunatv.hu) 

A szerkesztő ajánlja