Jön a Bee Gees és a Metallica is a Kincsem Parkba?

MNO, DN

2009. szeptember 11., péntek 22:04

Újabb koncertre készülhetnek a Kincsem Parkban legelésző lovak? A Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatóját az augusztusi nagy sikerű Madonna koncert után olyan nemzetközi sztárok koncertszervezői is megkeresték tárgyalási szándékukkal, mint a Metallica és a Bee Gees – mondta maga az érintett, Vajtó Lajos a Magyar Televíziónak.
A nagyhírű zenészek korábban attól féltek, hogy az emberek nem ismerik a Kincsem Parkot és nem jönnek ide, ennek mondott ellent az a sok ezer rajongó, akik augusztus 22-én a helyszínre látogattak – közölte Vajtó Lajos. A Nemzeti Lóverseny Kft. vezetője azt mondja, azon csodálkozik, hogy eddig nem voltak koncertek a lovas parkban. Ugyanis a rendezvénycentrum és a lóversenyzés – véli – tökéletesen kiegészíti egymás. Mint az már bizonyítást nyert, a versenyző patásokat nem kell elszállítani a helyszínről egy-egy koncert idejére és nyugtatóra sincs szükségük. A Rolling Stones után Madonnát is a szívükbe zárták a lovak – fogalmazott Vajtó Lajos.

(hirado.hu)

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.