Ludwig Emil: Érdemes olvasni

MNO

2011. február 14., hétfő 09:38

Ha valaki Franciaországba jön, el kell fogadnia, hogy beleolvad egyetlen közösségbe, mégpedig a nemzeti közösségbe” – felelte Sarkozy egy internetező kérdésére. Véleményét különösen pikánssá tette az elnök Kelet-Európai származási háttere, miközben azt senki sem vitatja, hogy Sarko jó francia. Csak hát a tapasztalatok… Ugyanerre a következtetésre jutott David Cameron kormányfő is, e meglátásának adva hangot: „harmincévnyi multikulturalizmus (a továbbiakban: multikulti, ennyi untig elég!) oda vezetett az Egyesült Királyságban, hogy megerősödött a szélsőségesség. Nem lenne szabad közpénzt adni azoknak a kisebbségeknek, amelyek nem vallják magukénak a brit értékeket.”

(Magyar Nemzet, 2011. február 14.)

A szerkesztő ajánlja

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.

Molnár Richárd

Átjáróház a letelepedési kötvényprogram? Csak húszan buktak el a sok ezerből

Nehéz volt megbukni a nemzetbiztonsági vizsgálatokon a letelepedési kötvényeseknek.