Megegyeztek a családokkal

MNO

2011. március 30., szerda 11:19

Együttműködési megállapodást kötött a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület (FBN-H) – közölték az aláírók közös közleményben szerdán.
Az együttműködési megállapodásban szerepel, hogy segítik egymást a pályázati tevékenységben, közös érdek-képviseleti és lobbytevékenységet valósítanak meg, felméréseket, kutatásokat végeznek, és kölcsönös képzési lehetőség biztosítanak.

A Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesületet kizárólag magyar tulajdonú vállalkozások alapították. Az egyesület célja, hogy elősegítse a felelős családi vállalkozások létrehozását és működtetését. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége legfontosabb feladatának tartja, hogy erősítse a Magyarországon működő tőke és a magyar vállalkozók tulajdonosi és munkáltatói érdek-képviseleti lehetőségeit, érdekérvényesítő képességét.

(MTI)

A szerkesztő ajánlja

Kerekes Zsolt

„Orbán Viktor tisztában van vele, hogy nagyobb valószínűséggel veszíteni fog”

Az elégtétellel való fenyegetés azt mutatja, a választás utánra is ki van tűzve a feladat: összetartás, ellenállás, visszavágás.

Grimm Balázs

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.

Stier Gábor

Theresa May és a Nyugat sokat segített Putyinnak

Komoly reformokra a széles körű felhatalmazás ellenére sem nagyon számít a lapunk által megkérdezett politológus, Ilja Grascsenkov. Interjú.

Ficsor Benedek

Távolodás a politikától: a konszolidálódó MMA a Fekete-korszak után

Fekete György távoztával új korszak köszönt az akadémiára, de fiatalok nélkül hosszú távon bajosan működhet a köztestület.