Videóra vették a „falfirkálást” + Videó

Lóska Márton

2011. május 13., péntek 20:51

Videofilmet is készített a Király utca és Kazinczy utca sarkán található tűzfal rehabilitációjáról a Suppré-Neopaint csapata. Az „ingyen” elkészült műalkotás átadása a Portfolio Points 2011 rendezvénysorozat egyik fő állomása volt.
Valóságos turistalátványosság lett, s már a kereskedelmi televíziók is felkapták a fejüket a Király és Kazinczy utca sarkán található falfestményre. A Portfolio Points 2011 így hivatalosan is áttörte a „kiállításdömping” kereteit, s a városrehabilitáció rögös útjára lépett – mondta el az MNO-nak a Suppré-Neopaint vezetője, Jankovits Barnabás.Az MNO által elsőként bemutatott „tűzfalrehab” civil kezdeményezésként valósult meg: a Király utca−Design utca rendezvény szervezőinek segítségével sikerült az önkormányzattal megállapodniuk, valamint munkagépekhez jutniuk.

A Suppré-Neopaint a döntéshozók figyelmét szeretné felhívni arra, hogy olcsón és gyorsan élhetőbbé lehet tenni a várost.

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.