idezojelek

Szabó Tímea megdöbbentő esete

A tények makacs dolgok.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Koszticsák Szilárd

Bár még csak január elején járunk, érezhető, hogy beindult a politikai nagyüzem. A baloldali ellenzék leghangosabb képviselői is elindították a szokásos Facebook-hadjáratukat. Így tett Szabó Tímea is. A Párbeszéd Magyarországért mini párt társelnöke a Facebook-oldalán tett közzé egy posztot, természetesen ezúttal sem tagadta meg önmagát, ismét bebizonyította, hogy a valóság, mint olyan, nem különösebben zavarja. Olvassák el:

„ (…) Mi jól alszunk, mert becsülettel küzdünk egy tisztességes, jobb országért, ahol a politika a szolgálatot, és nem a gátlástalan lopást jelenti. És a Fideszben vajon jól alszanak? Orbán, Szijjártó, Varga Judit? Ők is becsülettel végzik a dolgukat? Úgy élnek, ahogy azt a propagandahíradóikban szajkózzák? Vagy egészen máshogy?”

Szabó Tímea bejegyzése természetesen köszönőviszonyban sincs a valósággal. Először is, az ellenzék rendszeresen propagandázza, lakájmédiázza a jobboldali, kormánypárti újságírókat, médiumokat. Ezt már el is engedjük a fülünk mellett. De azért arról emlékezzünk meg, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltjének immár a második, önmagát független, objektív, PC médiaszereplőnek valló újságíró került be a kampány csapatába, gondolok itt Simon Andrásra és Péterfi Juditra. Tehát ennek ismeretében, akkor mi is az igazi propagandahíradó, kedves Tímea? Ugye, ugye. 

Másodszor pedig, a Fidesz lop, ez a megszokott baloldali mantra. Mindenki lop, aki jobboldali, mindenki lop, aki nem az ő oldalukon áll. Az élet azonban rendre pont az ellenkezőjét bizonyítja, a Tocsik-botránytól, a nokiás dobozokon át, a kispesti korrupciós botrányon és Cseh Katalin korrupciógyanús ügyén keresztül  egészen a mostani Városháza-ügyig. A képviselő asszony ezúttal is szokásához híven nagyvonalúan megfeledkezett arról, hogy nem feltétlenül hiteles tisztességről beszélni akkor, amikor gyakorlatilag a Városháza-gate sötét árnyéka arra a Karácsony Gergely főpolgármesterre vetül, aki történetesen az ő pártjának az egyik legmeghatározóbb figurája. 

Az pedig, hogy Szabó Tímea a saját bevallása szerint mindezen események, történések ismeretében jól alszik, valljuk be, megdöbbentő, hiszen inkább a lelkiismeret teljes hiányára mutat, mintsem arra, hogy becsülettel és tisztességgel küzdene egy jobb országért. Mert ugye a tények azért mégis makacs dolgok. Még akkor is, ha éppenséggel nem azt mutatják, amit a magukról a becsületesség szobrát megmintázni szándékozó baloldali pártocskák vezetői állítanak.

Borítókép: Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 25-én. Jobbra frakciótársa, Tordai Bence (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Az internet halott

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Csak a leadott szavazat számít

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

A porba alázott baloldali szavazó

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.