idezojelek

Azahriah Friderikusz műsorában semmisítette meg Nagy Ervint

Váratlan helyről érkezett a kijózanító pofon.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Friderikusz podcastjének volt a vendége Azahriah. Számos témát érintettek az interjú során, természetesen a zene mellett a politika és a közélet is szóba került a műsorban. A kormánypártisággal nem vádolható zenész beszélt, többek közt a politikai plakátokról és a pártokról és arról is, hogy szerinte miként néz ki a hazai közélet. Azonban a podcast legérdekesebb része az volt, amikor Azahriah elmondta a véleményét Nagy Ervin politikai szerepvállalásáról. A fiatal sztár kulturált, de annál élesebb kritikával illette, Friderikusz kérdésére válaszolva a színészből előbb megmondóemberré, majd újabban a dollárbaloldal új arcának, Magyar Péternek a sofőrjévé avanzsált celeb ténykedését:

„Ha a társadalmi tudat, amely bennem van, azt érezné, hogy ez a jó út, akkor csinálnám, de abban a formában például, ahogy Nagy Ervin csinálja, nem. Nekem, mint előadónak, zenésznek nem szabad minden egyes platformon, mindenáron, minden nap a politikát nyomni az emberek fejébe, nem ez a hivatásom. Ezzel ugyanis inflálom a megnyilvánulásom súlyát. […]”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazat kell adnunk Azahriahnak ebben. Ugyanis Nagy Ervin valóban nagyon túltolja a politikai megnyilvánulásait, gyakorlatilag a csapból is ő folyik, őt kérdezi meg a baloldali média szinte már minden ügyben. Hol erőszakra buzdít, hol pedig a saját színésztársait kritizálja.

Nagy Ervin egyébként úgy váltogatja a kedvenc politikusait, mint más az alsóneműjét. Korábban Márki-Zay Péterért ment volna tűzbe, most viszont a dollárbaloldal új emberéért, Magyar Péterért rajong. Ami közös Márki-Zayban és Magyar Péterben az az, hogy mind a ketten baloldali figurák. 

Nincs új a nap alatt, összenő, ami összetartozik.

Borítókép: Hernádi Judit a Partizán műsorában (Forrás: YouTube/Partizán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború alulnézetből, okulásunkra

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Az internet halott

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Csak a leadott szavazat számít

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.