A NOB elnöke nagyon be van sózva

2016. július 27., szerda 17:53, frissítve: péntek 11:32

Szerdán megérkezett Rio de Janeiróba a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Thomas Bach. A német sportdiplomata meglátogatta az olimpiai falut, részt vett a csapatvezetői értekezleten, ahol elmondta, ahogy közeledett Rio felé, egyre érezte az olimpia közelségét.

– Thomas Bach a szervező bizottság elnökével, Carlos Nuzmannal meglátogatta a létesítményeket, majd részt vett a reggeli csapatvezetői értekezleten. Kifejtette, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság munkatársai a helyi szervezőkkel közösen mindent megtesznek a rajtig az előkészületek, majd a sikeres lebonyolítás érdekében, de ehhez az országok, a nemzeti olimpiai bizottságok közreműködését is kérte. A NOB elnöke ezután a központi étkezdében közösen reggelizett a sportolókkal, sportvezetőkkel. Carlos Nuzman is biztosított mindenkit arról, hogy hajtanak annak érdekében, hogy minden elkészüljön időre. Ezután sok sikert kívánt a résztvevőknek – idézi a MOB hivatalos honlapja Fábián Lászlót, a Magyar Olimpiai Csapat vezetőjét.

A riói játékok augusztus 5-én kezdődik és augusztus 21-én ér véget. Magyarország jelen állás szerint 160 sportolóval vesz részt az olimpián.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.