Hargitay: Elszomorított Verrasztó úszása

2016. augusztus 6., szombat 23:44, frissítve: vasárnap 09:59

– Kezdjük a jó hírekkel. Kiváló előjelnek tekintem Gyurta Dániel 100 méteres úszását, szerintem ebből lehet egy erős 200 méter is. Megértem az úszó és az edzői döntését, hogy nem vállalták a szétúszást. Hosszú Katinka szárnyalása önmagáért beszél, meggyőző fölénnyel jutott a döntőbe, minden esélye megvan az aranyéremre. Ezt eddig is tudtuk, de most már látjuk is. Jakabos Zsuzsanna 200 vegyesen javíthat, remélem, bejut a döntőbe. Örülök, hogy Szilágyi Liliána bejutott a középfutamba, a 100-as úszása sok önbizalmat adhat neki a 200 pillangóra. Természetesen az lenne a legjobb, ha 100-on is döntőt úszna. A férfi úszókról sajnos nem tudok jókat mondani. Verrasztó Dávid 400 vegyesen mutatott úszása nagyon elszomorított, érzékenyen érintett. Nem csak a közvélemény, a szakvezetés is legalább döntős helyet várt tőle, és örültünk volna egy éremnek, ami reális elvárás lehetett volna Dávidtól. Hatalmas harcosnak ismertük, korai lenne találgatni a kudarc okát. 400 vegyesen Gyurta Gege jót úszott, döntős reményei nem voltak ebben a számban. Kis Gergő kihozta magából azt, amit tud 400 gyorson, többet, döntős szereplést vártunk Bernek Pétertől, de ez sajnos nem jött össze – mondta az MNO-nak Hargitay András, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.