Szilágyi Liliána még mindig a kacérság csúcsa

BuL

2016. augusztus 4., csütörtök 08:31, frissítve: csütörtök 08:53

Az M4 Sport kamerájába mondta bele a riói versenymedence partján: az éjszakai élet sokkal jobban fekszik neki. A magyar köztévé pillanatfelvétele az úszóversenyek helyszínén.

Rögtön a figyelem középpontjába került az első riói edzésére érkező amerikai úszócsapat az Olimpiai Vizesközpontban, az M4 Sport kameráinak figyelmét azonban még Michael Phelpsék sem vonhatták el a medencében tréningező magyar úszókról, akik közül nem mindenkinek okoznak gondot a időeltolódás okozta nehézségek. Sőt!

– Az amerikai csapaton megakad az ember szeme, jó nézni, ahogy együtt érkeznek melegíteni – kezdte Kapás Boglárka, aki edzés közben figyelhette egyik legnagyobb ellenfelét, a 400 és 800 gyorson is induló Katie Ledeckyt. Addig viszont az átállás okozta akadályokkal kell megküzdenie. – Mire eljön a verseny napja, addigra minden rendben lesz, egyelőre még nem sikerült, az biztos.

A magyar idő szerint kedd éjszakai edzés is komoly kihívás elé állította az úszót: – Nem esett jól. Nem is az úszás, inkább az, hogy fenn kellett maradni. Majdnem belealudtam a vízbe – számolt be a nehézségekről.

Szilágyi Liliánát azonban egyenesen feldobja az éjszakai kezdés. – Egész életemben éjszakai bagoly voltam, számomra ez csak jó lehet. Minél később, annál jobb. Az éjszakai élet sokkal jobban fekszik – nevette el magát a kétértelműnek hangzó kijelentésen az első olimpiájára készülő, 100 és 200 pillangón induló 20 éves versenyző.

A videóra kattintva azt is megtudhatja, miért kellett leadnia néhány kilót az Európa-bajnokság óta Cseh Lászlónak, és azt is, hogy az olimpiai kvalifikációt június végén megszerző Sztankovics Annának miért másabb a riói medence íze, mint a hazaié.

A szerkesztő ajánlja

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.

Lakner Dávid

Kádárista prostituáltnak áll a híres magyar színésznő

A Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra szerint merni kell nagyot gondolni. Interjú.

Póla Gergely

Minden második Orbán Viktoré 2017 kifejezései közül

Szavazzon, hogy a döntőbe jutott tíz szó és szókapcsolat közül melyik legyen a 2017-es év kifejezése.

Vég Márton

Seszták Miklósék nem aprózzák el, a miniszter köréhez került az Erzsébet hotel

Elvesztette közvagyon jellegét az egymilliárdért megvásárolt nyíregyházi szálloda.