Szilágyi Liliána még mindig a kacérság csúcsa

2016. augusztus 4., csütörtök 08:31, frissítve: csütörtök 08:53

Az M4 Sport kamerájába mondta bele a riói versenymedence partján: az éjszakai élet sokkal jobban fekszik neki. A magyar köztévé pillanatfelvétele az úszóversenyek helyszínén.

Rögtön a figyelem középpontjába került az első riói edzésére érkező amerikai úszócsapat az Olimpiai Vizesközpontban, az M4 Sport kameráinak figyelmét azonban még Michael Phelpsék sem vonhatták el a medencében tréningező magyar úszókról, akik közül nem mindenkinek okoznak gondot a időeltolódás okozta nehézségek. Sőt!

– Az amerikai csapaton megakad az ember szeme, jó nézni, ahogy együtt érkeznek melegíteni – kezdte Kapás Boglárka, aki edzés közben figyelhette egyik legnagyobb ellenfelét, a 400 és 800 gyorson is induló Katie Ledeckyt. Addig viszont az átállás okozta akadályokkal kell megküzdenie. – Mire eljön a verseny napja, addigra minden rendben lesz, egyelőre még nem sikerült, az biztos.

A magyar idő szerint kedd éjszakai edzés is komoly kihívás elé állította az úszót: – Nem esett jól. Nem is az úszás, inkább az, hogy fenn kellett maradni. Majdnem belealudtam a vízbe – számolt be a nehézségekről.

Szilágyi Liliánát azonban egyenesen feldobja az éjszakai kezdés. – Egész életemben éjszakai bagoly voltam, számomra ez csak jó lehet. Minél később, annál jobb. Az éjszakai élet sokkal jobban fekszik – nevette el magát a kétértelműnek hangzó kijelentésen az első olimpiájára készülő, 100 és 200 pillangón induló 20 éves versenyző.

A videóra kattintva azt is megtudhatja, miért kellett leadnia néhány kilót az Európa-bajnokság óta Cseh Lászlónak, és azt is, hogy az olimpiai kvalifikációt június végén megszerző Sztankovics Annának miért másabb a riói medence íze, mint a hazaié.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.