Ha máshogy nem megy, így tartaná meg Xavit a Barcelona

A jelek szerint a Barcelona labdarúgócsapatánál minden erejükkel azon vannak, hogy megtartsák az idény végén távozó vezetőedzőt, Xavit. A katalán tréner hamarosan új ajánlatot kaphat a klubtól.

2024. 03. 28. 8:57
Xavi távozna, a Barcelonánál ezt nem szeretnék
Xavi távozna, a Barcelonánál ezt nem szeretnék Fotó: EPA/Alberto Estevez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Xavi eltökélte, hogy távozik, a Barcelona vezetősége pedig azt tökélte el, hogy maradásra bírják őt. A tervek szerint az idény végén lemondó edző a csapat közelmúltbeli remek eredményei ellenére is kitart a döntése mellett, elmondása szerint még akkor sem maradna, ha a Barca nyerné idén a Bajnokok Ligáját.

Xavi ezen kijelentése óta több pletyka is szárnyra kapott, miszerint valójában még nincs veszve minden, és ha a szezon hátralévő része úgy alakul, illetve a főnökei teljesítik a trénert egy-két kívánságát, akkor a 44 éves mester meggondolhatja magát.

A Katalán Rádió szerint a Barcelona „vészforgatókönyvvel” is készült, amennyiben nem sikerülne Xavit meggyőzni a folytatásról. A klubhoz közeli forrásokra hivatkozva arról számoltak be, hogy más ajánlatot tennének az edzőnek, nagykövetként dolgozhatna a Barcelona alapítványál.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.