Érdekes videó terjed a Real Madrid játékosairól a Manchester City címerénél

Szerdán a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe, a mai negyeddöntők visszavágóin a Manchester City és a Real Madrid párharca 3-3-ról, a Bayern München és az Arsenal csatája 2-2-ről indul.

2024. 04. 17. 12:59
A Real Madrid játékosai belakták az Etihad Stadiont
A Real Madrid játékosai belakták az Etihad Stadiont Forrás: X/Real Madrid C.F.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid nincs könnyű helyzetben, hiszen hazai pályán nem tudott előnyt szerezni a címvédő Manchester City ellen, ami azonban nem jelenti azt, hogy a 14-szeres BL/BEK-győztest temetni kellene. 

Rodrygo góljával még vezetett is a Real Madrid. Fotó: MTI/Ballesteros
Az első mérkőzésen góljával vezetett a Real Madrid. Fotó: MTI/Ballesteros

A királyi gárda játékosairól ma egy érdekes videó jelent meg, amely akkor készült, amikor kimentek melegíteni az Etihad Stadion gyepszőnyegére. A létesítmény alagútjában, a játékoskijárójánál két hatalmas Manchester City-címer is fel van festve a laminált padlóra, és Vinícius Junior, meg a többiek nagyon vigyáztak arra, nehogy rálépjenek valamelyikre, gondosan kikerülték őket. Mindez a tisztelet jele a részükről.

 

A Real Madrid és az Atlético Madrid is tiszteli a Manchester City csapatát

További érdekesség, hogy ugyanilyen felvétel ugyanitt 2022 áprilisában az Atlético Madrid játékosairól is készült: Rodrigo de Paul, Luis Suárez és Ángel Correa sem akart rálépni a Manchester City címerére.

Akkor a negyeddöntő első meccsén a Manchester City 1-0-ra győzött, majd idegenben 0-0-ra végzett az Atléticóval, így bejutott az elődöntőbe, ahol azonban éppen a Real Madriddal szemben vérzett el. 

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágók, szerdai mérkőzések: 

Manchester City (angol)–Real Madrid (spanyol) 21.00 (tv: M4 Sport),

Bayern München (német)–Arsenal (angol) 21.00 (Sport1)

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.