Ki nem találná, mi a válogatott hősének kedvenc étele

Seregély Míra lőtte a magyar női jégkorong-válogatott győztes gólját a Franciaország ellen 2-1-re megnyert világbajnoki mérkőzésen, aminek köszönhetően Pat Cortina csapata visszakerült az elitbe. Seregély Mírával kiszakadtunk a hoki világából, a gólerős csatár a kedvenceiről is beszélt és meglepő választ is adott.

2024. 04. 28. 10:48
Seregély Míra
Seregély Míra ünnepli a gólját a Franciaország elleni mérkőzésen Forrás: MJSZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem meglepő, ha egy fiatal sportolónak a Brooklyn Nine-Nine a kedvenc sorozata, Taylor Swifttől a Wonderland a kedvenc dala, de hogy a nutella a kedvenc étele?! A dietetikusok ezért biztosan nem dicsérnék meg Seregély Mírát, de ki bánja! Ennél is többet tudhat meg a gólerős csatárról az alábbi videóban:

A válogatott több játékosa is vállalta a játékos kérdezz-feleleket, íme, személyes érdekességek az elitbe visszakerült csapatból Kreisz Emmáról, Szamosfalvi Petráról, Báhiczki-Tóth Boglárkáról, Dabasi Rékáról, Mayer Fruzsináról és Pázmándi Zsófiáról is. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.