Csak a 80. percben cserélték be, mégis hős lett a magyar támadó + videó

Ádám Martin hajrágóljával 1-0-ra győzött az Ulszan Hyundai az FC Szöul otthonában a dél-koreai labdarúgó-bajnokság tizenegyedik fordulójának szombati mérkőzésén.

2024. 05. 04. 16:14
Ádám Martin fontos gólt szerzett
Ádám Martin fontos gólt szerzett Forrás: Ulszan HD
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

nem számít alapembernek az Ulszan Hyundaiban. A magyar támadó az eddigi tíz bajnoki mérkőzésből hétszer lépett pályára, de csak egy meccset játszott végig, általában csak csereként kap játéklehetőséget. Így volt ez szombaton is, amikor a dél-koreai élvonal címvédője az FC Szöulnál vendégeskedett. Ádámot mindössze a 80. percben cserélték be, de ennyi idő is elég volt neki, hogy eldöntse a mérkőzést. Kevéssel a rendes játékidő lejárta előtt kezezésért tizenegyest ítéltek az Ulszannak. Ádám Martin állt a labda mögé a 92. percben, és egy életerős lövéssel megnyerte a csapatának a meccset.

Az Ulszan jelenleg a második a tabellán, egy pont a lemaradása a szombaton szintén diadalmaskodó Pohang mögött. Ádám Martin pedig három találatával a góllövőlista tizenegyedik helyén áll.

A mérkőzés összefoglalója (Ádám Martin gólja 2:22-től)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.