Ő a Liverpool legönzőbb játékosa a klub legendája szerint

Még mindig az a téma Angliában, hogy Mohamed Szalah összeveszett Jürgen Klopp vezetőedzővel a csapat legutóbbi bajnokiján. Most a Liverpool egykori legendája, Graeme Souness mondta el a véleményét: szerinte Szalah a legönzőbb játékos, akit valaha látott, és a nyáron távozik Liverpoolból.

2024. 05. 02. 21:11
SALAH, Mohamed
Mohamed Szalah, a Liverpool játékosának gólját Szoboszlai Dominik is ünnepli. Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi is megírtuk, hogy a Liverpool West Ham United elleni meccsén (2-2) Jürgen Klopp csereként a hajrában küldte pályára Mohamed Szalahot, aki ezt zokon vette, és a pálya szélén összekapott a német edzővel.

SZALAH, Mohamed
Mohamed Szalah és a Liverpool nincs a legjobb passzban. Fotó: EPA/Adam Vaughan

– Kétségkívül nagyra van magával, és dühös volt, amiért nem kezdett a West Ham ellen – mondta Graeme Souness az esetről, akinek szavait a Daily Mail idézte. – Szerintem a Jürgen Klopp-pal kialakult helyzet inkább róla szólt, mint az edzőről, Szalah amiatt mérgelődött, hogy a német csak tíz percre küldte be.

De miért nem passzol Szoboszlainak?

Souness, aki játékosként öt angol bajnoki címet és három BEK-győzelmet ünnepelt a Liverpool színeiben, erős megállapítást is tett az egyiptomi sztárról, akit idehaza sokszor amiatt támadtak a kommentmezőkben, mert nem passzol Szoboszlai Dominiknak:

– Szalah a legönzőbb játékos, akit valaha láttam. Klopp akárhányszor lecserélte őt, soha nem örült ennek. Ez az, amit elvár az ember a játékosaitól, amikor két gólt rúgott, akarjon még maradni a pályán, hogy rúghasson egy harmadikat is.

Szalah távozik a Liverpool csapatától?

Minden sorozatot figyelembe véve a Liverpool házi gólkirálya a jelenlegi szezonban még mindig Szalah, aki 41 mérkőzésen 24 gólt és 11 gólpasszt termelt. A támadó szerződése a következő idény végén, 2025-ben lejár, és a hírek szerint Szaúd-Arábiában folytathatja a pályafutását.

– Szerintem Mohamed Szalah az idény végén elhagyja Liverpoolt – jósolta Souness. – Mesés volt az itt töltött időszaka, de ha távozik a szaúdiak kedvéért, akkor a világnak azon részén ő lesz a legnagyobb sztár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.