A Ferencváros kapusának elszakadt a keresztszalagja, és kiakadt a szövetségre

2018. április 8., vasárnap 12:58, frissítve: vasárnap 13:33

A szombat délutáni FTC-Rail Cargo Hungaria – Rosztov-Don női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő dabasi mérkőzésének első percében letapadt Szikora Melinda lába, és a hazaiak kapusa térdszalag-szakadást szenvedett. 

Szikora idegességében a Facebookon az Európai Kézilabda-szövetségnek is üzent, a bejegyzést azóta eltávolították: „Egy dolog azért iszonyatosan idegesít: hány térdnek kell még elszakadnia (és egyéb sérülések) ahhoz, hogy észrevegyék, ez a talaj nem alkalmas sportolásra?! Szeretnék egyszer akkora ember lenni, hogy egy Gerflor-ellenes kampány részese legyek...”

 

A mérkőzést két góllal elvesztette a Ferencváros, így rendkívül nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően, és Oroszországban a 16 éves strandkézilabda-világbajnok Hadfi Gréta lesz az FTC cserekapusa.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.