Az AC/DC-s gyakorlat a vb-n is továbbjutást ért

2018. március 21., szerda 18:05, frissítve: csütörtök 07:11

A téli olimpián bemutatott rövid programját adta elő Tóth Ivett szerdán a milánói műkorcsolya vb-n is. Az AC/DC rockzenekar Back in Black és Thunderstruck című számainak felcsendülése és a produkció ezúttal is üdvrivalgást váltott ki a nézőkből. Honfitársunk pedig most is rockerhez illő öltözékben korcsolyázott.

Lépései, forgásai jók voltak, az ugrásaiba azonban több hiba is csúszott, 50,63 pontot kapott, amivel épphogy megszerezte az utolsó továbbjutó helyet, a 24.-et.

Tóth Ivett Kangnungban, a téli ötkarikás játékok helyszínén így nyilatkozott kollégánknak a zeneválasztásról: „A tavalyelőtti szezonban kezdtem el egy új koreográfussal dolgozni (a francia Benoit Richaud-val – a szerk.), aki modernebb személyiség. Tavaly egy Michael Jackson-programom volt, ezt az utat próbáltuk folytatni, vagyis hogy ne megszokott zenéket hozzunk. Az AC/DC az én ötletem volt, de a koreográfusomnak is megtetszett, és segített is ellazulni. Azt gondoltam, hogy ha egy ilyen nagy csarnokban AC/DC szól, akkor az nagyon élvezhető lesz.”

A világbajnokságon a kűrt – amelyben már a Carmen zenéjére korcsolyázik – pénteken rendezik.

A párosok rövid programjában még szerdán lép jégre az összesen második közös versenyén szereplő Kasicina Elizaveta–Magyar Márk duónk.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2018.03.22.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.