Babos Tímea döntős Monterreyben!

MN

2018. április 7., szombat 23:03, frissítve: vasárnap 11:16

Babos Tímea ezzel a sikerrel 2012 után ismét döntőt játszhat a mexikói tornán.

Úgy tűnik, Monterrey az egyik kedvenc városa lesz Babos Tímeának. A 24 éves magyar teniszező ugyanis 2012-ben éppen itt aratta első egyéni tornagyőzelmét, illetve párosban 2013-ban maradt veretlen a japán Date-Krumm Kimiko oldalán. Nos, már csak egy meccset kell nyernie a soproni játékosnak – a Muguruza–Bogdan-találkozó győztesével játszik a vasárnapi fináléban –, ugyanis az elődöntőben a 4. helyen kiemelt Babos a 7. helyen kiemelt Sachia Vickery ellen lépett pályára. Az amerikai játékos 91. helyen áll a világranglistán, és eddig kétszer találkoztak egymással: 2012-ben New Havenben 2:6, 6:4, 6:4-re, míg 2015-ben Monterreyben 6:3, 6:1-re győzött Timi.

A jó sorozat nem szakadt meg, hiszen egy elveszített első szett után Babos játéka nagyot javult, nem ismert elvesztett labdát, és végül 1:6, 6:2, 6:2-re legyőzte Vickeryt, így 2012 után másodszor jutott be a 250 ezer dollár összdíjazású monterreyi torna döntőjébe.

– A fontos pontoknál jó megoldásokat választottam, ez is örömmel tölt el. Monterreyhez remek emlékek fűznek, az idei verseny szintén szépen alakul. Szurkoljatok a döntőben is nekem! – üzent hivatalos oldalán Babos Tímea.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.