„Botrány”: megtört a Barcelona 133 meccses győzelmi szériája

A katalán sztárkéziklubnál azért nem fognak a kardjukba dőlni a 2013 májusa óta tartó sorozat befejeződése miatt

2017. december 7., csütörtök 09:10, frissítve: csütörtök 09:33

Tekintélyes sorozatnak szakadt vége a spanyol férfi-kézilabdabajnokságban. A Barcelona Mikulás napján 133 győztes bajnoki mérkőzést követően látogatott a Guadalajarához, és csak 26-26-ra volt képes, így „mindent kezdhet elölről”. Ez persze erős túlzás, hiszen a négygólos félidei vezetés után elszórakozott hajrá (a második félidőben csak 9 gólig jutott a sztárcsapat) ellenére utcahosszal vezeti a Liga ASOBAL-t, 2018-as bajnoki elsőségéhez aligha férhet kétség.

A nagy sorozat egyébként egy 2013. májusi vereség óta tartott, akkor egy, a bajnokság szempontjából már tét nélküli meccsen kapott ki a Barcelona a La Riojától.

A szerkesztő ajánlja

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.

Molnár Richárd

Átjáróház a letelepedési kötvényprogram? Csak húszan buktak el a sok ezerből

Nehéz volt megbukni a nemzetbiztonsági vizsgálatokon a letelepedési kötvényeseknek.