Császár Gábor szerződést bontott a PSG csapatával

2015. február 13., péntek 16:15, frissítve: péntek 20:57

Császár Gábor, a magyar férfikézilabda-válogatott játékosa szerződést bontott a francia PSG csapatával – olvasható a gall együttes honlapján.

A Paris Saint-Germain portálján olvasható hír szerint Császár Gábor másfél év után elhagyja a francia klubot és a svájci Kadetten Schaffhausenhez igazol. A közlemény szerint a magyar játékos két és fél évre kötelezte el magát új klubjához.

„A PSG család nevében köszönjük Gábor profi hozzáállását, és sok sikert kívánunk neki a folytatásra” – írja a Psghand.fr.

Császár 2013 nyarán korábbi edzője hívására szerződött Veszprémből Franciaországba, ahol nem igazán találta meg a számítását. Az arab tulajdonosok pénzét bőkezűen szóró PSG folyamatosan szerződteti a nagynevű játékosokat, így a korábbi veszprémi kedvenc egyre távolabb került a kezdőcsapattól.

A Kadetten Schaffhausen csütörtök este legyőzte a Mol-Pick Szegedet a Bajnokok Ligája D csoportjában, a svájciak harcban vannak a továbbjutást érő helyekért, azonban Császár Gábor már nem léphet pályára a legrangosabb európai kupasorozatban, így nem tud segíteni új csapatának.

Az állás:
1. (és már továbbjutott) Kielce 16 pont/8 mérkőzés
2. (és már továbbjutott) Szeged 12/9
3. Dunkerque 6/8 (196-202)
4. Aalborg 6/8 (203-210)
5. Schaffhausen 6/9 (239-268)
6. Motor Zaporizzsja 4/8

A csoportból az első négy jut a nyolcaddöntőbe.

Forrás: psghand.fr

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.