Fucsovics már az elődöntőnél jár Canberrában

MN

2018. január 11., csütörtök 07:15, frissítve: csütörtök 16:00

ucsovics Márton kiharcolta az elődöntőbe jutást a canberrai challengerversenyen, amely az Australian Open főpróbájaként is tekinthető. A magyar versenyző két szettben, 6:4, 6:4-re verte a francia Hugo Greniert – írja a sportoló Facebook-oldala.

A győzelem azt is jelenti, hogy Fucsovics továbbra sem vesztett szettet az ausztráliai viadalon. Továbbá – ahogy írják – az élő világranglista alapján ezzel a győzelemmel a 81. helyre lépett előre. De tovább is van: az elődöntőbeli siker – jelen állás szerint – a 78., a torna esetleges megnyerése a 73. helyezést jelentené a számára.

„Bár ma nem játszottam életem játékát, az utolsó labdamenetet én nyertem, ezzel már a holnapi elődöntőben vagyok. Fizikailag minden rendben, ami jó visszajelzés az Open előtt, közben pedig megérkezett az edzőm, Sávolt Attila is, tehát együtt a csapat, és jöhetnek a nagyágyúk” - nyilatkozta közösségi oldalán Fucsovics.

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.