Fucsovics már az elődöntőnél jár Canberrában

MN

2018. január 11., csütörtök 07:15, frissítve: csütörtök 16:00

ucsovics Márton kiharcolta az elődöntőbe jutást a canberrai challengerversenyen, amely az Australian Open főpróbájaként is tekinthető. A magyar versenyző két szettben, 6:4, 6:4-re verte a francia Hugo Greniert – írja a sportoló Facebook-oldala.

A győzelem azt is jelenti, hogy Fucsovics továbbra sem vesztett szettet az ausztráliai viadalon. Továbbá – ahogy írják – az élő világranglista alapján ezzel a győzelemmel a 81. helyre lépett előre. De tovább is van: az elődöntőbeli siker – jelen állás szerint – a 78., a torna esetleges megnyerése a 73. helyezést jelentené a számára.

„Bár ma nem játszottam életem játékát, az utolsó labdamenetet én nyertem, ezzel már a holnapi elődöntőben vagyok. Fizikailag minden rendben, ami jó visszajelzés az Open előtt, közben pedig megérkezett az edzőm, Sávolt Attila is, tehát együtt a csapat, és jöhetnek a nagyágyúk” - nyilatkozta közösségi oldalán Fucsovics.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.