Gyurta sem vesz részt a FINA-gálán

2016. január 22., péntek 18:16, frissítve: péntek 18:43

Az MNO megtudta, Hosszú Katinka és Cseh László után Gyurta Dániel is kihagyja a január 31-ei rendezvényt.

Portálunk megtudta, hogy Gyurta Dániel nem tartózkodik Magyarországon a január 31-ei FINA-gála idején. A londoni olimpia mellúszó bajnoka január 30-án négyhetes floridai edzőtáborban készül a riói nyári olimpiára.

Gyurta 2015-ös eredményeivel egyébként sem pályázott eséllyel a 2015 legjobb úszójának címére, így a távolmaradása nem meglepő. Legfeljebb az, hogy a legjobb magyar versenyzők, Cseh, Gyurta és Hosszú nem vesznek részt a sportág legnagyobb reprezentációs eseményen, amelyet ráadásul Budapesten rendeznek.

Az MNO megkérdezte Gyárfás Tamást Gyurta távolmaradásról. A vízilabda-Európa-bajnokság helyszínén tartózkodó sportvezető elmondta: időben tudott Gyurta szándékáról. Gyárfás hangsúlyozta, a sikeres olimpiai felkészülés mindennél előrébb való, egyebek között ezért sem talál kivetnivalót abban, hogy Gyurta a FINA-gála előtt egy nappal indul Floridába edzőtáborozni.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.