Hosszú Katinka Kecskemétre hív

Sz.L.

2016. január 20., szerda 14:08, frissítve: csütörtök 10:12

Az Úszás ünnepére várja az érdeklődőket az ötszörös világbajnok.

A hétvégén végzett Austinban, de már itthon készül a további versenyeire Hosszú Katinka. Egyelőre nem rendeződött a nézeteltérése az úszószövetséggel, az egyeztető-békéltető megbeszélésekre sem került még sor. Ellenben a sportoló programja nagy vonalakban ismert.

Hosszú hamarosan Nizzába és Amiens-be utazik pénzdíjas-versenyre, majd jó eséllyel részt vesz a január 31-ei, budapesti FINA-gálán. Egy további külföldi versenyt követően ismét itthon szerepel.

Az úszó a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy február 13-án Kecskeméten az Úszás ünnepén szerepel. Az esemény huszonnégy órán keresztül tart, a lényeg, hogy a résztvevők, akár csak néhány száz méter teljesítésével, de sportoljanak.

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.