Ilyen névvel is lehet elképesztő gólt lőni

A. A.

2016. február 26., péntek 22:36

Nápolyban már 1-0-ra vezettek a hazaiak, ami hosszabbítást jelentett volna. Aztán jött egy bal lábas mozdulat balról a bal felsőbe.

Tomás Pina elképesztő gólja vetett véget a Napoli álmainak az Európa-ligában. Az olasz együttes 1-0-ra vezetett otthon a 16 közé jutásért vívott meccsen, ekkor egyenlített a Villareal játékosa. Az 1-1-es döntetlen a spanyol együttes továbbjutását érte, miután az első meccsen 1-0-ra győzött.

Pinahoz hasonló, emlékezetes gólt – szintén balról bal lábbal a bal felsőbe – Robert Prosinecki lőtt 1998-ban a jamaicaiak elleni világbajnoki csoportmeccsen. A horvát klasszis azonban még inkább ki volt sodródva a váratlan megoldásnál. Érdemes összehasonlítani a két találatot!

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.