Indian Wells-i tenisztorna: Babosék a nyolc között

MTI

2018. március 11., vasárnap 13:11, frissítve: hétfő 10:36

Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal negyeddöntőbe jutott az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna női páros versenyében.

A világbajnok magyar játékos és francia partnere a nyolcaddöntőben az ukrán Katyerina Bondarenko és a szerb Aleksandra Krunic duóját búcsúztatta két játszmában, 1 óra 19 perc alatt.

„Azt gondolom, nagyon jól játszottunk 6:1, 4:0-ig. Utána picit megakadtunk” – értékelt honlapján Babos, hozzátéve, hogy jól teljesítenek együtt, érzik egymás játékát. „Elég trükkös ellenfelünk volt, de mi is jól játszottunk. Nagyon boldog vagyok! Egyre jobb volt a játékunk, az első meccsen is folyamatosan javultunk. A másodikat még jobban kezdtük, és a megakadás után jól is fejeztük be” – fogalmazott.

Babos kiemelte, fontos neki a páros, és nagy céljai vannak.

„Küzdünk rendesen, hogy minél jobb eredményt érjünk el” – fűzte hozzá.

Az idei Australian Openen győztes páros negyeddöntős ellenfele az Aojama Suko, Jang Csao-hszüan japán, kínai páros és az ötödik kiemelt Monica Niculescu, Andrea Hlavackova román, cseh kettős párharcának továbbjutója lesz.

Eredmény (a WTA honlapjáról):

női páros, 2. forduló (nyolcaddöntő):

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.) – Katyerina Bondarenko, Aleksandra Krunic (ukrán, szerb) 6:1, 7:5

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.