Lóránt még sosem volt ilyen eredményes

BL

2012. április 23., hétfő 13:50

A Manresát erősítő Hanga Ádám 8 pontot szerzett az Alicante otthonában a spanyol kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján.

A válogatott magyar légiós – akit a tavalyi NBA-amatőrbörzén kiválasztott a San Antonio Spurs – a liga honlapja szerint 20 perc alatt két lepattanót is szedett a mérkőzésen, amelyet a Manresa 76-70-re elvesztett. „Kétszer is nálam járt le a támadóidő, így rossz helyzetből kellett dobnom – nyilatkozta Hanga. – Sajnos mindkétszer pontatlan voltam. Kaptam két gyors faultot is. A második félidőben próbáltam továbbra is agresszívan játszani és ott volt több lehetőségem támadást kezdeményezni. Két perccel a vége előtt feljöttünk két pontra, de nem sikerült fordítanunk. Sajnálom, mert volt esélyünk idegenben elkapni az Alicantét. Peti barátomnak gratulálok az idénycsúcshoz!”

A Lagun Aróban légióskodó, novemberi sérülése után februárban visszatért és ugyancsak válogatott Lóránt Péter ugyanis 12 perc alatt – szezonbeli legjobbjaként – 13 pontot szerzett a Badalona ellen 90-85-re megnyert találkozón. A Manresa jelenleg a 10., a Lagun Aro pedig az 5. helyen áll a 18 csapatos spanyol bajnokságban, amely Európa legerősebb pontvadászatának számít.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.