Kitart Manzano mellett az Atlético Madrid

FFT

2011. december 13., kedd 17:26, frissítve: csütörtök 18:38

A rossz eredmények ellenére egyelőre maradhat a posztján Gregorio Manzano, az Atlético Madrid vezetőedzője – jelentette be a klub sportigazgatója, José Luis Caminero.

Az Atlético Madrid 16 forduló után csak a tizedik helyen áll a spanyol bajnokságban, a csapat legutóbb az Espanyol otthonában szenvedett sima 4-2-es vereséget, úgy, hogy húsz perc után már háromgólos hátrányban volt.

A kilátástalan játék és a rossz eredmények miatt Gregorio Manzano és a csapat egymás után kapja a kritikákat a spanyol sajtótól, a klubvezetés azonban egyelőre bizalmat szavaz a szakembernek: „A hír az, hogy megtartjuk Manzanót!” – jelentette be José Luis Caminero, a madridiak sportigazgatója.

„Egyelőre nem beszéltünk egyetlen edzővel sem, hátra van még három létfontosságú meccs, a Rennes ellen pedig nagy a tét. Felindultak vagyunk a vasárnapi meccs miatt, az első húsz percben nem értük el az Atlético szintjét, a játékosoktól sokkal többre van szükség” – mondta, hozzátéve, hogy a téli szünetben a vezetés részletesen fogja értékelni a szakmai munkát, és ekkor fogja levonni a szükséges következtetéseket is.

A spanyol sajtó a napokban olyan neveket hozott kapcsolatba az Atlético kispadjával, mint Luis Aragonés, Míchel, Rafa Benítez, Bernd Schuster vagy Diego Simeone, jelenleg azonban úgy tűnik, Manzanónak még kap időt a javításra. A szurkolók egyébként egyértelműen a váltás mellett foglaltak állást az egyik közvélemény-kutatásban, a többség Aragonést látná szívesen Manzano utódjaként.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.