Marad Fehérváron a kulcsjátékos

TK

2012. augusztus 8., szerda 12:55, frissítve: szerda 13:09

Sofron István marad a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatánál: bár korábban a nyílt orosz profiligában (KHL) újonc HC Lev Prahánál vett részt próbajátékon, és a svéd MoDo is érdeklődött iránta, végül a 2012–13-as idényt is a fehérvári együttesnél tölti.

Sofront az év végéig köti szerződés az osztrák bajnokságban (EBEL) szereplő klubhoz – áll az együttes honlapján olvasható szerdai közleményben.

Ocskay Gábor szakosztály-igazgató örül az előző szezonban gólkirályi címet szerző játékos döntésének. „Reméljük, hogy a hazai környezet és az EBEL-szereplés garanciát jelentenek majd Sofron István számára, hogy az olimpiai selejtezőn és az áprilisi világbajnokságon is remek játékkal járuljon hozzá a magyar válogatott sikeréhez” – nyilatkozta a megegyezéssel kapcsolatban Ocskay Gábor.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.