Megint kikapott Hanga Ádám csapata az Euroligában

MN

2017. november 10., péntek 08:02, frissítve: péntek 09:09

Hanga Ádám csapata, a Barcelona házigazdaként 89-85-re kikapott a török Anadolu Efes együttesétől a férfikosárlabda Euroliga alapszakaszának csütörtöki játéknapján.

A nemzetközi sorozat honlapja szerint a magyar válogatott csapatkapitánya 28 és fél perc alatt hét pontot dobott, négy lepattanót szerzett és négy gólpasszt adott – írja az MTI.

A Barcelonának két győzelem mellett ez volt a negyedik veresége, az isztambuliak viszont öt kudarc után most nyertek először az idényben.

Hanga Ádámnak egyébként a mostani az első szezonja a Barcelonában, nyáron hosszú huzavona után került baszk csapatától a katalánokhoz, követve korábbi edzőjét. A megállapodás nyár végi aláírása után későn, augusztusban csatlakozott a szeptemberi Európa-bajnokságra készülő válogatotthoz, de ott így is kulcsszerepe volt abban, hogy Kolozsvárról a csehek és a románok legyőzésével sikerült a továbbjutás a nyolcaddöntőbe.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.