Megint kikapott Hanga Ádám csapata az Euroligában

MN

2017. november 10., péntek 08:02, frissítve: péntek 09:09

Hanga Ádám csapata, a Barcelona házigazdaként 89-85-re kikapott a török Anadolu Efes együttesétől a férfikosárlabda Euroliga alapszakaszának csütörtöki játéknapján.

A nemzetközi sorozat honlapja szerint a magyar válogatott csapatkapitánya 28 és fél perc alatt hét pontot dobott, négy lepattanót szerzett és négy gólpasszt adott – írja az MTI.

A Barcelonának két győzelem mellett ez volt a negyedik veresége, az isztambuliak viszont öt kudarc után most nyertek először az idényben.

Hanga Ádámnak egyébként a mostani az első szezonja a Barcelonában, nyáron hosszú huzavona után került baszk csapatától a katalánokhoz, követve korábbi edzőjét. A megállapodás nyár végi aláírása után későn, augusztusban csatlakozott a szeptemberi Európa-bajnokságra készülő válogatotthoz, de ott így is kulcsszerepe volt abban, hogy Kolozsvárról a csehek és a románok legyőzésével sikerült a továbbjutás a nyolcaddöntőbe.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Az első Orbán-kormány jelölte Zaid Naffát a tiszteletbeli konzuli posztra

A jordán üzletember már abban az időszakban is elbukott a magyar állampolgársághoz szükséges nemzetbiztonsági átvilágításon.